Leverandører

 • Ardex Skandinavia AS
  Ardex Skandinavia AS

  ARDEX – tradisjon og innovasjon
  ARDEX er i dag et velkjent varemerke over hele verden. En av verdens mest fremgangsrike produsenter av hurtige sparkel-, støpe-, fugemasser og flislim. ARDEX prøver alltid å få innovasjon og tradisjon til å gå hånd i hånd.
  www.ardex.no

 • Bergersen Flis
  Bergersen Flis

  Bergersen Flis leverer ikke bare flis. Vi har også et meget stort utvalg av baderomsmøbler og synlige vvs produkter fra verdens ledende produsenter. Hos oss finner du både rimelige pakkeløsninger og de siste trendene fra designere i verdensklasse. Kom innom for et godt pristilbud på en totalpakke. Så slipper du å løpe mellom et kobbel med leverandører. Du trenger bare en; Bergersen Flis.
  www.bergersenflis.no

 • BMC AS
  BMC AS

  BMCs produkter er kjennetegnet med sin høye kvalitet. Denne statusen er også sentral i all vår kontakt til markedet, direkte eller indirekte. Selskapet fremstår i dag, som effektivt, åpent, tillitsfullt og ikke minst med evnen til å treffe hurtige og effektive beslutninger.
  www.bmc-norge.no

 • Jackon
  Jackon

  Jackon gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Vi er stolte av å kunne kalle oss Nordens ledende produsent av isolasjon og emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren til byggebransjen og industrien. Konsernet har i alt 14 fabrikker i Europa, hvorav 11 i Norden. Vi har ca 700 ansatte og en årlig omsetning på om lag 2 mrd kroner.
  www.jackon.no

 • Jøtul
  Jøtul

  Jøtul er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over.
  www.jotul.com/no/hjem

 • Nordpeis AS
  Nordpeis AS

  Nordpeis AS har hovedkontor og sentrallager utenfor Drammen. Her betjenes funksjonene design, produkt, marked, salg, logistikk og administrasjon. Nordpeis har gjennom datterselskapet Northstar to egne fabrikker i Polen.
  www.nordpeis.no

 • Scan
  Scan

  Scan A/S ble grunnlagt i Odense i 1978. Helt fra starten har vi fokusert på å tilby våre kunder de beste vedovner på markedet, med særlig fokus på design, innovasjon og brukervennlighet.
  www.scan.dk/no

 • Weber Saint-Gobain Byggevarer AS
  Weber Saint-Gobain Byggevarer AS

  Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.
  www.weber-norge.no

Adresse

Murmester Einar Espedalen AS
Stasjonsvegen 17
3800 Bø i Telemark

Åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt informasjon

Tlf: 35060330 / 95257972
E-post: terje@muree.no

 
Back to top